Përse zverdhen dhëmbët tanë ?

Dhëmbët tona, si gjithë trupi jonë, dobësohen me kalimin e viteve. Me kohën smalti, sipërfaqja e hollë e jashtme e dhëmbit prishet dhe kështu dhëmbi ekspozohet. Kështu me kalimin e kohës dhëmbët gradualisht humbasin bardhësinë e tyre.

Përveç kohës, armik i bardhësisë së dhëmbëve tanë janë edhe ushqimet e zakonshme që hamë, të tilla si:

1. Çaji
2. Salcë soje
3. Uthull balsamic
4. Verë e bardhë
5. Manaferra

Nëse ju nuk doni ose nuk mund të shmangni këto, atëherë sigurohuni të lani gojën dhe dhëmbët menjëherë pas konsumit të tyre.

Për të shtuar jetëgjatësinë e bardhësisë së dhëmbëve tuaj, bëni kontrollin dhe pastrimin e dhëmbëve tuaj tek dentisti dy herë në vit. Për zgjidhje të mëtejshme dhe opsione zbardhimi diskutoini ato gjerësisht me dentistin.

Vetëm në Dubai do të gjeni një klinikë të tillë dentare mbretërore …

Klinika dentare e Dr Michael ndodhet në Dubai dhe është e pajisur me zhvillimet e fundit teknologjike të ambjentit. Stafi trajnohet vazhdimisht dhe të mbulon të gjitha specialitetet e dhëmbëve.