Entries by

Përse zverdhen dhëmbët tanë ?

Dhëmbët tona, si gjithë trupi jonë, dobësohen me kalimin e viteve. Me kohën smalti, sipërfaqja e hollë e jashtme e dhëmbit prishet dhe kështu dhëmbi ekspozohet. Kështu me kalimin e kohës dhëmbët gradualisht humbasin bardhësinë e tyre. Përveç kohës, armik i bardhësisë së dhëmbëve tanë janë edhe ushqimet e zakonshme që hamë, të tilla si: […]